Allt vi inte sa

Allt vi inte sa av Sara Osman är en sylvass samtidbetraktelse som berättar om precis det vi tänker och känner men inte säger… förslavade som vi är under bekräftelseekonomins krav på att visa upp den perfekt utsidan.

Tre berättarröster varvas, tre unga kvinnor som är kompisar… åtminstone på ytan. På insidan bor jämförelsen, avundsjukan, de grandiosa självbilderna och lögnerna. Det är stundtals väldigt träffsäkert och roligt… och samtidigt hemskt. Är folk så här egotrippade och försoningslösa i verkligheten? Bryr de sig så lite om varandra? Och som mamma till vuxna barn kan jag inte låta bli att undra – över dessa vidriga mödrar som verkar vara roten till allt ont.

Sara Osman 2021. Albert Bonniers förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *